fredag 25 mars 2011

Andra dagen på vår semester

En pigg Elin väckte oss redan vid 7 och ville inte alls sova längre. Så det var bara att klä på sig och bege sig ner till ännu en gigantisk frukostbuffe med champange till Malin och Hasses stora lycka!!!!

Långpromenad och välling i vagnen var nästa uppgift för att få en övertrött lilltjej att somna. Väl tillbaka på hotellet intogs ryggläge i solstolen och Elin vaknade så klart. Sen kan ni kanske gissa vem som var först i och sist upp.

Efter en enkel lunch vid poolen bestående av varma mackor, korv och pommes blev det vila på rummet. Bara jag, Magnus och Elin ville gå ut och äta så så fick det bli. Promenerade ner till yumbo, ett gigantiskt utomhusshoppingcenter och åt en smarrig pizza med gorgonzola. Vid halv nio mötte vi upp resten av gänget för lite arkadspel och karusellåkning. Hur mysigt som helst, tyvärr tycker även våra ovänner myggorna det. Halvt uppäten på benen. Så imorgon blir det att leta upp ett apotek så vi kan köpa myggmedel.

Väl tillbaka på hotellet satsade vi och Ingrid och Hasse på en kvällsdrink. Blev överlycklig när jag såg att dom hade Strawberry daquri på all inclusive. Den lyckan var dock ganska kort. Smakade skit och fanns inte tillstymelse till krossade jordgubbar i den. Bara jordgubbskoncentrat. Åhhh så äcklig!!! Fick bli en mumsig cappuccino istället.

Nu ska vi sova. Ses imorgon. Pussss









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar