måndag 31 maj 2010

Semester dag nr 2

Jaha då var vi inne på dag nr 2.

Igår kväll blev det supergod mat på en restaurang som heter Bistro, norskägd. Supermysigt med smarrig kycklingfilé. Efter maten promenerade vi tillbaka till hotellet där det var mysapysa med bord runt poolen och happy hour. GILLAS. Var i säng vid 23 ungefär, helt utslagen efter förrgårdagens resa.

Idag har det varit hola balo hela dagen. Blev väckta av mamma vid kvart över tio ca. Frukost uppe hos familjen och sedan rätt ner till poolen, där Elin spenderade mestadels av tiden.
Halv två bar det av till Hamam, turkiskt spabad, där det blev peeling, tvålskrubb och massage för hela slanten. Och vilken annan 9 månaders har varit på Hamam tro, hihi. BARA ELIN. Hon fick bada i vaskarna, busa i skummet och relaxa på relaxavdelningen. Blev dock ingen massage för hennes del. Hon somnade som en stock på en av sängarna.

Mjuka som babyrövar gick vi tillbaka till hotellet för en lättare bit mat och fortsatt bad.

Ikväll bär det av till en restaurang som heter Hawaii, där det ska vara riktigt fin mat. Har fått rekomendationer från ett par andra hotellgäster. Plus att han som ägde Hamam, en dansk/turk, det är hans vän som äger matstället och sa att det var supergott där. Så det ska vi testa ikväll.

Tänkte lägga upp lite mer bilder från gårdagskvällen och denna dan.

Tänker på er! PUSSSSSS





Elin kissat i sängen, får bada i vasken

2 kommentarer:

  1. såå mysigt ni verkar ha det. ni åkte verkligen rätt vecka. pissväder här hemma så njuuuut!! vi saknar er! får ses massor när ni kommer hem. kraaaaaaamar från oss!

    SvaraRadera
  2. Elin tycks gilla värmen :P Trevligt trevligt.. Hoppas ni har det bra och att ni tar med er solen hem. Börjar bli rätt trött på allt regn just nu.

    Kram Markus

    SvaraRadera