lördag 3 april 2010

Påskfirande!!


Jaha då var det påskafton idag, vilket påhitt. Man äter samma mat som på julen, enda skillnaden är att man har ett ris av grenar istället för en gran.
Man tom lurar barnen att påskharen kommer istället för tomten. Lukas bröt ihop igår när han bara fick fyra påskägg, han hade ju fått 42 julklappar. Hur förklarar man detta för en fyraåring?

Elin fick jättefina saker i sina påskägg igår. Tack alla!!!

Veckan har varit ganska lugn. Mys med Minette och Eliaz zom vanligt, mammaträff med tusen barn här hemma i ons och sååå klart skulle Emma bjuda på Våfflor. Galet!!!
Men alltid lika mysigt att träffa alla mammisarna och bebisarna.

I tors var Magnus ledig och vi skulle få gjort lite vettigt här hemma. Slutade med att vi stod och flabbade skit med grannarna i typ tre timmar. Och inget vettigt blev gjort.

Igår var det kalas hos Mats och Anneli. Trevligt som vanligt. bjöds på underbart god påskmat, eller var det julmat, hehehe. Skämt åsido.

Helgen blir lika lugn som veckan eftersom Magnus jobbar, SOM VANLIGT!! När alla andra är lediga och kan hitta på något, då jobbar min sambo. Ångesttråkigt ju! Får ta mig hem till föräldrarna i morgon och mysa av mig lite.

Ha en skön påsk!!!!! PUSSSSSSS

1 kommentar:

  1. Du, det var längesen det var påsk nu..
    Dags för UPPDATERING!!=)

    SvaraRadera