måndag 26 april 2010

UNDERBARA HELG!!

Helgen har varit fantastisk men gått allllldeles för fort.

I lördags var det tid för den årliga vårstädningen här på gården med samfälligheten. Hur trevligt som helst i år. Underbart väder och positiva grannar (till största del). Dock blev det lite liv på en viktigpetter när några av grannarna målade sandlådan röd, för den färgen skulle ju räcka till allt annat skrek han!!!!!! Och så var dom sura minerna på topp. Men med lite öl botar man allt!!! Till och med lite rödfärg på sandlådan och pmsgubbar!!!!
Elin var på gott humör hela dagen och lekte utomhus med oss andra. Varje gång hon såg en hund blev hon helt lyrisk. Är väl så van vid hundar eftersom vi leker med Minette och Eliaz så mycket och dom har tre busar.
På kvällen blev vi inbjudna på grillat hos våra toppengrannar Laaaaaaars och Rosa, hehehe. Hade en supertrevlig kväll. Var dock lite trött efter en heldag i sol och värme.

Söndagen gick åt till lite shopping av tråkigheter, dvs mat! Blev en runda till coop för storhandling och vidare därefter till babyringen för en grind till trappan. Väl hemma igen blev det lite utevistelse och sen in för att äta, tvätten som kallade och dammsugaren som brummade. Tyvärr fick dammsugaren brumma i onödan för den rörde jag inte. ORKAR INTE!!! Finns det något som e tråkigare, knappast. MEN MEN det måste göras, för här ser ut som kriget hemma. Kisarna fäller vinterpäls nu ju.

Nu ska jag gå och mysa med min lilla sötfisgris sen blir det att leka med världens bästa Min1 och Eliaz. Vi hörs.

Puss och kram i solskenet

1 kommentar:

  1. Dammsuga..... har inte du nån värdekupong som du kan utnyttja ;)

    SvaraRadera