onsdag 23 juni 2010

Molo rea och mysfika

oj vad det var längesen jag skrev nu. Lite ångest men hinner inte riktigt med det.

Det har inte hänt så överdrivet mycket på sista tiden. Var i Höllviken hos mormor Anna-Greta igår, hur mysigt som helst. Blev bulllunch, kakfika och köttfärslimpamiddag. MUMS. En VÄLDIGT trött och överlekt Elin somnade innan vi kom upp till mataffären. Nöjd efter att ha busat med kusinerna hela dagen. Fick en helt underbar tröja av faster Malin, shopoholic, tssss. men vi blev överlyckliga.



TACK!!!











Idag blev det en runda in till Malmö för lite reashopping på Grodan och Kaninen på Kronprinsen. Elin fick ett par jeans och två tröjor från Molo. Hittade även en SUPERFIN tröja som hon gärna vill ha om någon har lite för mycket pengar över *blink*









Visst e den helt underbar!!










Denna fick hon fast tröja med rutiga långa armar. SUPERFIN.



















Sen fick hon denna fast med svart och vitrandiga armar











Efter shoppingen träffade jag och Elin upp med världens bästa Lena. Blev en mysig fika med kanelbulle, majskrokar oh cola *ler*. Elin fick dock bara vatten. När vi skulle gå hem fick Elin en midsommarpresent. Ett par helt UNDERBARA skor. TUSEN TACK VÄRLDENS BÄSTA TANT LENA!!!!!!!!!!!!!! Du e bara för goooo söta!! TACK!!!!!!!











Nu äntligen är Magnus ledig i TRE hela dagar, lovely!! Så imorgon blir det att förbereda lite inför midsommar, som matshopping och städning. Sen blir det lite Mff för Magnus del. jag och Elin får se vad som händer, beror på vädret.


Hör av mig efter midsommar. Och vill ni se lite mer av Elins finfina kusiner så gå in på http://malin-ahrberg.blogspot.com
PUSSSSSSSSSSSSSSSS OCH GLAD MIDSOMMAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar