tisdag 8 juni 2010

semester dag 5

Idag blev vi hämtade på hotellet kl 08.45. alldeles för tidigt för en extremt morgontrött och sur Elin. En snabb frukost innan bussen kom.
körde till side hamn där båten väntade för att ta oss till Manavgat, en annan stad i Turkiet. När vi väl kom iväg, efter en låååång väntan på alla andra som skulle åka med, åkte vi först till där olika vatten möts. På ena sidan stranden var vattnet ca 6 grader varmt och och på andra ca 20 grader varmt. Vilken kontrast. Här stannde vi ca 45 min. Sen blev det grillad lunch på båten.
Med lunchen på tallrikarna bar det ivär mot Manavgat där vi skulle gå på en marknad. Jippi tänkte jag, äntligen shopping. Men USCH vilken besvikelse. Asvarmt, trångt och skitsaker. Dyra skitsaker som jag inte ens orkade pruta ner. Blev lite småsaker, mest till Elin. Fick 1½ timme här och tur var det för när tiden började gå ut, hittade vi inte ut från marknaden. Gångarna gick som en labyrint. Efter många pust och stånk hittade vi ut i friska luften igen. Puh för denna dag.
Tillbaka till båten och hemfärd. Trist båtresa.

Väl tillbaka igen på hotellet kl 18.00 var vi sååå trötta så ögonen rullade. Men mat var vi juu tvungna att ha ialla fall. Så det blev en närliggande restaurang med hyffast god mat. Dock blev det en tidig kväll och förhoppingsvis en sköööön natts sömn. Elin sover som en liten gris redan.

Nattis!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar