lördag 17 juli 2010

underbara Göteborg

Halloj!!


Sorry hann inte skriva nått igår. Dagen bara sprang ifrån oss. Kom upp till Göteborg vid 2 tiden och skulle checks in men eftersom vi bokat ett rum med babysäng var det inte färdigstädat. Så vi fick snällt vänta. Hämtade istället våra Göteborgspass och stack till Kungsbacka till Freeport för lite shopping. Liten besvikelse. Förra gångenhandlade vi för fler tusen, denna gången blev det ett par skor till mig och några muggar. Men men man kan ju inte ha flyt varje gång.



Elin i en mörk tunnel (kolla ögonen)




Väl tillbaka på hotellet och incheckade tog vi det lite lugnt, alla var ganska trötta. Funderade på om vi skulle ta oss in till stan för en bit mat men bestämde oss ganska snabbt för att stanna på hotellet och vilken tur!!! Maten var suverän här!!! Åt en pastarätt med tigerräkor, krabba och chilliolja. MUMMA!!!!!!!!!!!!!!!!


Sen blev det en promenad i hamnen. Bor precis nere vid vattnet. Helt underbart!!!







Vaknade imorse och tänkte tjohoo för här kommer en shoppingstinnad Emma, kollar ut och regnet det bara ÖSTE ner!!!!!!!Va tusan då. Åt frukost, tog en paus på rummet och väntade tills det slutat regna. Tog spårvagnen upp till stan. Där blev det en promenad till Nordstan för lunch på Subway och sen lite shopping, OBS shopping med litet L. Blev bara tre klädesplagg till Elin. Hujeda maj vad jag var besviken när vi åkte hem. Jag som var såååå sugen på shopping. Men det är inte lätt med en gnällfis (MAGNUS) och en stirrig Elin.



Nu sitter vi på rummet, lyssnar på mff och dricker rosevin ur mugg. kan det bli mycket värre?? *hehehe*. Ska åka upp till stan sen för en bit mat och en runda till Liseberg. Imorgon bär det av hemåt igen, men först ett stopp på Ullared (efter mycket tjat och krameri)






Hörs!!

Kram från Glada Götet

Elin i tunneln i lekrummet



Elin i lekrummet på hotellet









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar