söndag 18 juli 2010

Gårdagens kväll

Japp gårdagens kväll bjöd på en hel del.

Började med att vi åkte upp till stan för en bit mat. Hade bokat bord på en mysig greksik/någonting resturang där det serverades ryggbiff för 99 kr och öl och vin för 35, hehe. Afterwork aktigt. När vi kom dit blev ägaren (en gammal gubbe) dödligt förtjust i Elin och tog sig friheten att svänga runt henne i en dans och halft äta upp henne. Stackaren, det e var vi än är på semester ju!!!


När vi ätit färdigt hör vi hur det tjafsas uppe i baren mellan en anställds bror och en annan. Det slutar i vilt slagsmål så stolar och bord flyger omkring. Men riktigt smarrigt var det.

När vi ätit färdigt promenerade vi till Liseberg för att Elin skulle få sin första tur på ett tivoli. Men hon somnade så klart i min famn efter allt tumult på resturangen och vaknade inte förrän halva kvällen var gången. Eftersom inte jag åker karuseller och Magnus inte ville åka själv, köpte vi ett 5 kamps häfte. Det var ju hur kul som helst, förutom att Magnus vann såååå klart. Blev två nallar till Elin i gripklosmaskinerna, en nyckelring när han piskade mig i hästgalopp. Men INGET godis, tusan!!!!!

Lägger in bilder ikväll när jag kommer hem för nu blev det brådis iväg till ULLARED!!! Möter upp med Lars och Rosa där, trevligt trevligt!!!

KRAMIS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar