söndag 22 augusti 2010

Helgen!!!

Ifredags bar det så klart upp till Malmöfestivalen. Redan när vi parkerat bilen ångrade vi vårt val av kvällsaktivitet. Men men måste ju kolla vad det bjuds på. Så vi och Danne och Tessan promenerade upp till Gustav för att träffa Lina, Tessans kompis. Sen började jakten på den goda maten.

Hittade tillslut älgkebeb som Danne snackat så gott om, men ack vad besviken jag blev. En jäkla smaklös sörja med nån konstig lingondressning. Hujedamaj!! Ät inte det!!! Rundvandring efter maten för att kolla läget (ingen bra idé med tanke på att vi hade Elin med oss i vagn). Varför ställer man sig mitt i "filen" för att prata?? Men jösses, kom undan!!! Kl 21,30 började Annna Bergendahl spela, faktiskt riktigt bra live. Åkte egentligen upp för att se Perikles som skulle börja spela 23,00, men när kl var 22,30 pallade vi inte mer så jag och Magnus med Elin körde hem. En helt slut Elin som inte riktigt kunde komma till ro.

Elin med finaste Tessan på festivalen

Igår blev det Kräftskiva på gården och som vanligt är det ju alltid någon som tror att dom är supermän/kvinnor och dricker huvudlöst och så även denna gång! Hade en supertrevlig kväll med fina granner och god mat (kräftor så klart) fram till dess att en på gården bara kräks överallt. Kaskadspydde rödvin, kom igen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kl 01,30 gick jag och Magnus in, hade Elin där inne. Superduktig liten fis som inte var ledsen en enda gång på hela kvällen, hade ju henne i babyalarm hela tiden. Kl 4 vaknade hon första gången och ville ha mat, gick ner och skulle göra välling och där sitter visst grannar kvar och festar. JISSES!!! Vissa måste bara va värst, hahaha.

Så idag har det varit en ganska trött och seg dag. satt ute med grannarna en stund i fm, sen kom ösregnet och sen dess har vi bara varit inomhus, trist. Ellen och pappa kom in en runda för att träffa oss, hade Elinabstinens. Förutom det har vi inte gjort nått vettigt alls idag. JO!!!! ELIN GICK 7 STEG ALLDELES SJÄLV UTOMHUS IDAG!!!!!!!!! Stoltaste mamman i Bara!!! Försökte få henne att gå här inne med så jag kunde filma henne, men det var ett projekt som hette duga. Det görs inte på beställning, bara så ni vet. Fick dock ETT steg på film, lägger upp den här.

KRAMIS

1 kommentar: