torsdag 12 augusti 2010

Ja se det regnar!!!!!


Oj och usch vilket trist väder det blev, bara så där. Har ju haft en underbar utedag med Minette och Eliaz idag. Först mummafika med munkar och saft, sen lek i sandlådan. Strålande sol och underbart skönt väder. Sen bara hux flux började det ösregna, tokigt. Blir inte riktigt klok på vad man ska klä sig i. Sa ju innan att jag skulle på shopping. Blev inbjuden av Malin, min svägerska att följa med till en annan Malin på Liten Correlin i Limhamn. Mohahaha där ska vi snacka rea och vilka kläder!!!! Blev en rosa Nova Star fleece (eller hur det stavas), en vintermössa, en Freoli klänning med elefanter, en linnebody, en stickad randig boll, en randig Freoli tröja. Allt för ca 600 kr. Bara klänningen kostar normalt 499 kr, 100 kr på rean. Och Nova Star tröjan kostade bara 225 kr. Såååå himla perfekt. Tack snälla Malin.

Glöm inte att gå in på hennes hemsida på http://www.litencorrelin.se och kolla. Massor med riktigt bra fynd!!!! Där står det nog också när hennes rea för allmänheten startar. Tror det var nästa fredag. Skynda att fynda!!!!!

Annars har även denna veckan bara försvunnit.


I tisdags var Danne och Tessan här. Blev middag, film och massa mys. Alltid lika skoj när dom kommer och hälsar på.


I onsdags stack jag och Elin ner till Ystad för att hälsa på familjen. Dom hade nog lite Elinabstinens *ler*. Blev en heldag där med kräftor och räkor till kvällsmat *slickar mig runt munnen*


Idag vet ni redan vad vi har gjort, hehehe. I LOVE SHOPPING!!!


Imorgon blir det bara lugna gatan och mys när Magnus kommer hem från jobb. Då helgen är fullsmockad ska det bli så skönt att bara slötitta på tv och ta det lugnt.


Helgen bjuder på Mora Träsk i Folkets park på dan med Danne och Tessan. Danne vågade inte gå dit utan ett barn, så Elin fick snällt ställa upp, ler. Sen på kvällen blir det Elyseé med Jimmy och Sarah, barnledigt!!!!!
Söndag blir isolering av tak och om vi hinner ska vi ner till Höllviken och hjälpa till med en flytt.

Nej nu ska jag njuta av tystnaden och avsluta min bok!!!!


PUSSSSSSSSSSSSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar