lördag 29 augusti 2009

9 dagar och ont, ont, ont!!!!!!

Jaha då närmar det sig verkligen. Bara 9 dagar kvar nu och det känns.

Var ju i Trelleborg igår på den här Palmfestivalen och promenerade massor. När vi kom hem på kvällen åt vi och sen satte vi oss för att titta på den nya Wallanderfilmen. Ajajaja vad ont jag hade hela tiden. Visste inte riktigt hur jag skulle sitta för att det skulle kännas bra. Efter filmen gick jag upp för att lägga mig. Fick pausa på varje trappsteg. Vilken smärta neråt. Brännande värk. Väl i säng kunde ju inte jag somna. Gjorde ont hur jag än låg och vände och vred tills kl var ca 3. Då tror jag att jag somnade. Var helt säker på att nått skulle hända i natt. Men icke. Vaknade i morse utan ont. Reste mig ur sängen vid 10 snåret och ajajajaj vad ont jag hade down under fortfarande. Så nu springer jag så mycket kroppen orkar i trapporna här hemma. Hade varit skönt med en liten bebis i nästa vecka.

Magnus börjar jobba igen på måndag, triiiissssst. Så det e lite därför jag vill att bebisen ska komma också, så han kan va hemma lite till med mig *blink*. Såååå tråkigt att gå här hemma själv.

Men måste bara säga att jag trodde aldrig i mitt liv att tiden skulle gå så här fort när jag fick mitt första plus på stickan. Var tog dessa 9 månader vägen?? Herre gud. Känns galet att tänka så. Men som sagt, nu ser jag bara fram emot att bebisen ska trilla ut *ler*.

Nu ska jag betala in våra räkningar och sen ska jag krypa ner i soffan hos min sambo och kolla på film, regnar ju ute. Men jag lovar att hålla er uppdaterade så länge som möjligt!!!!

Trevlig helg!!
PUSSSSSSSSSSSSSS

4 kommentarer:

  1. Hej gumman, jag hoppas att allt går bra idag!! Väntar med spänning!! Puss på dig, LUV YA LOTS!!!! xoxoxoxo

    SvaraRadera
  2. Grattis till er lilla flicka..

    SvaraRadera
  3. Grattis snuffs:)

    SvaraRadera
  4. Hej gumman, grattis till er lilla flicka. Kramar Maria & Patrik

    SvaraRadera