torsdag 30 juli 2009

Rummet börjar ta sig!

Nu börjar bebisens rum bli färdigt för inflytt. Golvet är lagt, möbler fvrbörjar komma på plats och nu har Magnus till och med köpt två blommor till fönstret. Hur fint som helst. Snart ska sängen också inhandlas men den ska stå bredvid vår säng till en början.
Känns helt tokigt att det bara är ca 5 veckor kvar till den beräknas komma till världen. Både nervösitet och lycka surrar i kroppen. SNART!!!!!


Idag har varit en bra dag på jobb trots lite smärta i rygg och ben. Åkte till Sagolekplatsen vid Stadsbiblioteket hela fm. Synd bara att det började regna, men det hindrade inte barnen från att busa järnet och oss vuxna från att skula under ett träd med gott kaffe *ler*. Fm sprang ifrån oss. Väl tillbaka på fsk vankades middag, mums.


När jag kom hem satte Magnus ihop det sista på skötbordet och sen bar det av till tippen med allt gammalt golv. Skönt att bli av med det. Så nu kan jag äntligen städa av ordentligt här hemma utan en massa hinder som måste hoppas över. Efter tippen blev det Babyland där vi hämtade sackosäcken och köpte lite annat "bra att ha". Blev även en burgare på BK. Resten av kvällen har bestått av storhandling och blomsterhandling. Trevligt.


Imorgon kommer Patrik och Maria, Danne och Tessan hit och har lite fredagsmys med oss. Ska bli sååååå roligt att få höra om deras USAresa. Vill se massor med bilder.


Lägger upp nya magbilder när jag tagit några med kläder på. Har bara halvnakenbilder nu och det bjuder jag inte på, än.... *hehehe*


Ha en fortsatt dajlig torsdag och FORZA MALMÖ!!!!
bild 1


bild 2




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar